Durant la setmana del 4 al 8 d'octubre de 2021 la nostra mestra Lídia i el nostre mestre Biel varen assistir a la formació Erasmus+ anomenada “Encouraging Creative Thinking” en el centre d'ensenyament internacional ITC de Praga.

Després del primer dia de viatge, a la fi hem pogut començar el curs. En aquesta ocasió ho hem fet amb "Europass Teacher Academy", que ens han adequat un curs de radio a l'escola per nosaltres dos; sí sí, per nosaltres dos, ho heu entès bé. És un goig assistir a un curs com qui va a un sastre per fer-se una camisa a mida. El nostre formador Lorenzo ha començat introduïnt el curs i presentant-se amb les típiques dinàmiques de grup per rompre el gel, que com podeu imaginar, ha fet via a fondre's. 

Avui a Italia també es cel·lebra Sant Joan!! 

Per no perdre la costum dels darrers dies, hem tornat a l'acadèmia a seguir amb el curs. Però avui, el nostre formador Lorenzo ja no hi era, i hem començat a fer els deures que ens va deixar preparats. No us podeu imaginar el que costa fer la feina ben feta per elaborar un Podcast. Inicialment, vam crear un mapa conceptual amb tot el que ens agradaria parlar; després hem creat una storyboard, escena a escena, com si fos preparar una pel·lícula però sense imatges: -Na Katerina llegirà aquest test... i quan digui la paraula "bou" sonarà un efecte de Muuuu. -En Pere farà l'acudit, i com que ningú riurà, posarem gent rient (jajajajaja). Però clar, hem de cercar els efectes, descarregar-los, tallar-los, editar-los, exportar-los, uff.... Organització per favor!!!

A la fi som a Florència! Ja ho tenim tot a punt per demà començar el curs de la ràdio escolar! Cada dia us anirem informant dels nostres avenços! Stay tuned...

Avui a la fi hem començat a gravar el nostre primer podcast! Això sí, abans d'arribar a gravar hi ha un procès ben complex que ens ha explicat el nostre súper coach Lorenzo.

Del 15 al 18 d’octubre del 2018, la professora Maria Antònia Vaquer (ESO) i la mestra Caterina Obrador (Primària) van viatjar a Florència a realitzar el curs anomenat “Build Your App” i aquí en teniu una mica de la seva experiència: