Benvolgudes famílies:  

 

Us recordam que les eleccions de pares i mares per formar part del Consell Escolar del centre són el proper dimecres dia 30 de novembre. 

Si com a mare o pare voleu triar qui serà el vostre representant, us esperam a l’edifici d’educació primària situat al carrer Zavellà número 1. L’horari per a les votacions és de 14:00 a 16:00 h. En cas d’haver-hi empat, es realitzarà un sorteig l’endemà de les votacions a les 14.00h al mateix edifici. Per altra banda, recordar-vos que podeu consultar les candidatures als taulons d’anuncis dels tres edificis.

També es pot votar per correu a partir d’avui passant per la secretaria del centre amb una còpia del vostre DNI o document acreditatiu equivalent. 

Esperam la vostra participació.

Aquí teniu el llistat provisional d'admissions a FP bàsic i superior (2a Fase). Els admesos heu d'acudir al centre per formalitzar la matrícula el dia 22 de setembre de 2022.

Vos deixam aquí la llista definitiva del procés ordinari d'admissió a FP (Fase 2).

Cal acudir al centre entre dia 22 i 23 de setembre de 2022 per formalitzar la matrícula.

A continuació podeu consultar els llistats definitius d'admesos a Formació Professional de grau bàsic, mitjà i superior. Pitjau damunt l'opció que us interessi:

- GRAU BÀSIC PRIMERA OPCIÓ

- GRAU BÀSIC SEGONA OPCIÓ

- GRAU MITJÀ PRIMERA OPCIÓ

- GRAU MITJÀ SEGONA OPCIÓ

- GRAU SUPERIOR PRIMERA OPCIÓ

- GRAU SUPERIOR SEGONA OPCIÓ

 

SI heu quedat exclosos, podeu comprovar si estau a la llista d'espera:

 

- GRAU BÀSIC ACCÉS I CONSERVACIÓ D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

- GRAU MITJÀ TÈCNIC EN GUIA EN EL MEDI NATURAL