INFORMACIONS SOBRE LA CRISI DEL CORONAVIRUS

Benvolgudes famílies:

Primer de tot, us volem agrair la comprensió i la paciència amb les quals afrontau aquesta circumstància que ens ha tocat patir com a societat. L’escola enyora el seu alumnat, però cada dia que passa ha d’esser un menys perquè ens puguem retrobar amb normalitat. Tot ha d’anar bé!

Mentrestant, us anirem informant a través d’aquesta pàgina de tot allò que està relacionat amb el món educatiu i que afecta directament o indirectament el nostre dia a dia.

Començarem per aclarir les normes que ens vénen de Conselleria i que ens han remès a poc a poc.

Les classes queden suspeses, de moment, fins dia 29 de març. Qualsevol canvi que se’ns comuniqui per via oficial serà traslladat tot d’una a les famílies a través de diferents mitjans i xarxes socials perquè arribi al màxim nombre de persones possible. Us recordam quins són: Liorna, Instagram, Facebook i Twitter. També se suspenen els viatges d’estudis (lògicament) i totes les sortides programades.

Quant a les avaluacions, tot està per aclarir. No tenim cap directriu en aquest sentit i no podem ser més explícits.

Però l’escola no s’atura, malgrat no hi hagi classes presencials. El professorat, sempre que és possible, fa feina des de casa emprant eines que permeten el seguiment online de les classes. En un principi us vàrem dir que serien a l’escola, però aquesta indicació es va modificar després de la declaració de l’estat d’alarma feta pel govern espanyol.

L’equip directiu sí que és a l’escola, concretament a l’edifici de secundària, i us pot atendre per telèfon sempre que ho necessiteu (971582223). Us recordam també que tenim un correu electrònic que funciona les 24 hores del dia (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

El darrer dia de classe l’alumnat va rebre les indicacions per a la feina que s’ha programat per a cada curs, des de 4t d’Infantil fins a grau superior. Si no heu pogut recollir-les, posau-vos en contacte amb l’escola i tot d’una us les farem arribar.

Per a qualsevol altra pregunta, dubte, consulta, etc, restam a la vostra disposició

Moltes gràcies i salut, avui més que mai!