Activitats extraescolars

Fes clic AQUÍ per emplenar el formulari d'inscripció.

Per al curs 2023-2024 oferim les següents activitats extraescolars:

Infantil

 • Let's play, let's craft: M8 proposa un taller de treballs manuals en anglès sota la ferma creença que els idiomes mai no s'han après només mitjançant una anàlisi gramatical sinó a través de l'experiència i les vivències amb aquesta llengua.
  Per això suggerim fer tallers diversos on cada dia sortim amb un producte acabat per emportar-se a casa. Els tallers inclouen tota mena d'activitats creatives, descobrint tècniques artístiques com els tallers d'estampació tèxtil, tallers de cuina i tallers de treballs manuals varis amb reciclatge de productes..., i durant tot aquest viatge, l'anglès serà la llengua vehicular garantint que així els alumnes aprenen una llengua de forma indirecta i natural. Impartit per M8 TOM & CAT. 28 € mensuals. Dilluns de 15:00 h a 16:00 h a l'edifici d'Infantil. 

 • Circ Es Lledoner: L'escola de circ Es Lledoner treballa les habilitats socials, personals i grupals dels infants, nins i joves a través del circ, mentre gaudeixen i aprenen les diferents tècniques artístiques que el formen. Per tot això, el circ és l'eina per interactuar i crear un espai on els participants es desenvolupen en competència comunicativa, competència artística i cultural i competència emocional. Un espai on els participants generen aprenentatges i millores coordinatives, descobreixen la creativitat i milloren l'autoestima i la confiança dia a dia. Impartit per Xisco Olivares i Lluc Fiol. 28€ mensuals. Dimecres de 15:00 h a 16:00 h.

 • Expressió corporal i ball modern: Pren consciència del propi cos i expressa les emocions. El llenguatge corporal és una manera de comunicació no verbal, que fa que a través del moviment els infants expressin emocions, sentiments i pensaments. Gaudeix dels balls més actuals! 28€ mensuals. Per Maribel Mayans. Dijous de 15:00 h a 16:00 h. 

Primària

 • Let's play, let's craft: M8 proposa un taller de treballs manuals en anglès sota la ferma creença que els idiomes mai no s'han après només mitjançant una anàlisi gramatical sinó a través de l'experiència i les vivències amb aquesta llengua.
  Per això suggerim fer tallers diversos on cada dia sortim amb un producte acabat per emportar-se a casa. Els tallers inclouen tota mena d'activitats creatives, descobrint tècniques artístiques com els tallers d'estampació tèxtil, tallers de cuina i tallers de treballs manuals varis amb reciclatge de productes..., i durant tot aquest viatge, l'anglès serà la llengua vehicular garantint que així els alumnes aprenen una llengua de forma indirecta i natural. Impartit per M8 TOM & CAT. 28 € mensuals. Dilluns de 15:00 h a 16:00 h a l'edifici d'Infantil. Les persones responsables de l'activitat es faran càrrec del trasllat, dels alumnes de primària que queden a menjador, cap a l'edifici d'Infantil. 


 • Circ Es Lledoner: L'escola de circ Es Lledoner treballa les habilitats socials, personals i grupals dels infants, nins i joves a través del circ, mentre gaudeixen i aprenen les diferents tècniques artístiques que el formen. Per tot això, el circ és l'eina per interactuar i crear un espai on els participants es desenvolupen en competència comunicativa, competència artística i cultural i competència emocional. Un espai on els participants generen aprenentatges i millores coordinatives, descobreixen la creativitat i milloren l'autoestima i la confiança dia a dia. Impartit per Xisco Olivares. 28€ mensuals. Dimarts de 15:00 h a 16:00 h.  Les persones responsables de l'activitat es faran càrrec del trasllat, dels alumnes de primària que queden a menjador, cap a l'edifici de Secundària.

 • Voleibol (5è i 6è EP): Una activitat que té com a objectiu conèixer aquest esport a partir de jocs cooperatius i el treball en equip, en un ambient saludable i divertit. Impartit per Vicenç Xavier Vicens. 28 € mensuals. Divendres de 16:30 h a 17:30 h.

 • Teatre: Vine a jugar fent teatre! Treballarem amb la veu i el cos, la improvisació, la dramatització i la interpretació. El teatre potencia la creativitat i les nostres habilitats personals, desenvolupa la imaginació, estimula l'espontaneïtat, augmenta la percepció i la sensibilitat i reforça l'autoestima, l’autonomia, la personalitat i l’empatia. Anima’t a gaudir d’aquest art! Impartit per Margalida Estelrich Obrador. 28 € mensuals. Dijous de 15:00 h a 16:00h.

 • Costura creativa fil i punt: Classes per a nins i nines on s'iniciaran al món de la costura creativa des de diferents modalitats. Aprenem a cosir a màquina, a mà i diferents tècniques de costura per a crear els nostres propis complements d'una manera creativa i lúdica. Impartit per Aina Cristina. 28 € mensuals. Dimecres de 15:00 h a 16:00 h.

 • Escalada: Desenvolupa la psicomotricitat, millora l'agilitat, l'equilibri, la confiança i l'autoestima. L'escalada ajuda a superar reptes i promou la confiança entre els companys i companyes. Impartit per Llucia Pujol. 28 € mensuals. Dijous de 15:30 h a 16:30 h.

 • Expressió corporal i ball modern: Pren consciència del propi cos i expressa les emocions. El llenguatge corporal és una manera de comunicació no verbal, que fa que a través del moviment els infants expressin emocions, sentiments i pensaments. Gaudeix dels balls més actuals! Impartit per Maribel Mayans. 28€ mensuals. Dimecres de 15:00 h a 16:00 h. 
 • Batucada: Afavorir l'aprenentatge i la iniciació en la música, per tal d'assimilar més ràpidament els futurs coneixements necessaris per formar part d'un grup de percussió o batucada. 28€ mensuals. Divendres de 15:00 h a 16:00 h.

Secundària

 • Circ Es Lledoner: L'escola de circ Es Lledoner treballa les habilitats socials, personals i grupals dels infants, nins i joves a través del circ, mentre gaudeixen i aprenen les diferents tècniques artístiques que el formen. Per tot això, el circ és l'eina per interactuar i crear un espai on els participants es desenvolupen en competència comunicativa, competència artística i cultural i competència emocional. Un espai on els participants generen aprenentatges i millores coordinatives, descobreixen la creativitat i milloren l'autoestima i la confiança dia a dia. Impartit per Xisco Olivares i Lluc Fiol. Aquesta activitat es du a terme a l'edifici de Primària situat al carrer Zavellà núm.: 1. Preu: 28 € mensuals. Dimarts de 15:00 h a 16:00 h.

 • Voleibol: Una activitat que té com a objectiu conèixer aquest esport a partir de jocs cooperatius i el treball en equip, en un ambient saludable i divertit. Impartit per Vicenç Xavier Vicens. 28 € mensuals. Divendres de 16:30 h a 17:30 h.

 • Escalada: Desenvolupa la psicomotricitat, millora l'agilitat, l'equilibri, la confiança i l'autoestima. L'escalada ajuda a superar reptes i promou la confiança entre els companys i companyes. impartit per Llucia Pujol. 28 € mensuals. Dijous de 15:30 h a 16:30 h.

 • Batucada: Afavorir l'aprenentatge i la iniciació en la música, per tal d'assimilar més ràpidament els futurs coneixements necessaris per formar part d'un grup de percussió o batucada. 28 € mensuals. Divendres de 15:00 h a 16:00 h a l'edifici de Primària. 

Fes clic AQUÍ per emplenar el formulari d'inscripció.