Procés d'escolarització

 

COM TRAMITAR LES SOL·LICITUDS DE PLAÇA PER AL PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL PER AL CURS 2021-2022?

Benvolgudes famílies:

Per sol·licitar plaça al primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys) heu de fer ús del tràmit telemàtic preferiblement.

Per al tràmit telemàtic teniu de dia 15  a dia 31 de març per poder-lo realitzar. És IMPORTANT tenir en compte que perquè sigui vàlid el tràmit, una vegada emplenada, heu de guardar la sol·licitud i descarregar el resguard.

Els cursos en els quals es pot demanar plaça són els següents:

Per poder accedir-hi heu de disposar d’usuari de GESTIB o CAIB o heu d’estar enregistrats a Cl@ve. Llavors basta que entreu als següents enllaços:

-Si disposau d'usuari GestIB o CAIB o estau registrats a Cl@ve, podeu accedir a la sol·licitud a través dels enllaços:

Sol·licitud de plaça escolar (català)

Solicitud de plaza escolar (castellano)

Si necessitau informació sobre les dues primeres opcions, AQUÍ trobareu les indicacions que ha publicat Conselleria.

-Si no disposau de cap sistema d'autenticació (gestib o cl@ve), podeu accedir al tràmit amb el vostre DNI o NIE a través dels enllaços (en aquest cas és necessari demanar cita prèvia al centre per signar la sol·licitud al telèfon 971581211 o bé o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.,  indicant cita prèvia primer cicle):

Sol·licitud de plaça escolar (català)

Solicitud de plaza escolar (castellano)

*En qualsevol dels dos casos, comprovau si heu d'aportar alguna documentació al centre per exemple, per justificar alguna circumstància a efectes de baremació. En aquest cas també heu de demanar cita prèvia al centre per lliurar-la.

 

CALENDARI DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DE PRIMER CICLE (DE 0 A 3 ANYS)PER AL CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies:

Dimarts dia 24 de febrer es va publicar  el calendari oficial per a sol·licitar plaça a primer cicle d'Educació Infantil de les escoletes autoritzades i que formam part de la Xarxa Complementària d'escoletes. El calendari del procés d'admissió i matriculació d'alumnes en el primer cicle d'educació infantil és el següent:


a. Presentació de sol·licituds:
Inici: 15 de març de 2021.
Finalització: 31 de març de 2021.


b. Llistes de puntuació provisionals: 14 de maig de 2021.


c. Reclamacions:
Inici: 17 de maig de 2021.
Finalització: 19 de maig de 2021


d. Llistes definitives: 31 de maig de 2021.


e. Matriculació:
Inici: 1 de juny de 2021.
Finalització: 16 de juny de 2021.

Si pitjau AQUEST ENLLAÇ trobareu la  informació publicada per Conselleria d'Educació. Si necessitau fer cap consulta ens podeu trobar al telèfon 971582223 i al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ de FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA, GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR CONCERTATS.CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies:

Des de dia 17 d'agost i fins dia 7 de setembre s'ha obert el tràmit telemàtic d'Admissió per a la Formació Professional Bàsica, Grau Mitjà i Grau Superior en la modalitat PRESENCIAL. Aquest procés és per als ensenyaments públics o sostinguts amb fons pública (concertats, com és el nostre cas). Hi podeu accedir PITJANT AQUÍ MATEIX. Teniu totes les opcions de matrícula. Recordau que heu de seleccionar MODALITAT PRESENCIAL.
Com dur a terme el tràmit telemàtic? Per poder fer aquest tràmit telemàtic, serà necessari autentificar la identitat mitjançant aquests sistemes:

- codi d’usuari de GESTIB o usuari CAIB

- sistema d’identitat electrònica per a les administracions CL@VE

- combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de l’usuari

Qualsevol dels tres sistemes és vàlid.

Si us decidiu per un dels dos primers mètodes i no disposau dels usuaris o les claus corresponents, podeu consultar AQUESTA PÀGINA i us informa de com activar-los.

Per a les matrícules d'ensenyaments privats, posau-vos en contacte amb l'escola al mail lledoner@lledoner. com  i us farem arribar la informació addicional personalitzada.

Si teniu cap dubte del procés o necessitau ajuda per dur-lo a terme en qualsevol de les modalitats, privada o concertada, cridau a la secretaria de l'escola a partir de dia 1 de setembre (971582223) i us orientarem encantats o us donarem cita per venir a formalitzar el tràmit a la nostra oficina.

Moltes gràcies!

 

CONSULTA DE LES LLISTES D'ADMESOS DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies:

A través D'AQUEST ENLLAÇ podeu consultar les llistes d'admesos del procés d'admissió dels cursos  a partir de 4t d'Infantil, Primària i Secundària per al curs 2020-2021. Aquest enllaç és efectiu a partir de dia 13 de juliol.

Gràcies!

CONSULTA DE LES PUNTUACIONS DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ

Benvolgudes famílies:

A través D'AQUEST ENLLAÇ podeu consultar les llistes de puntuació provisionals del procés d'admissió dels cursos  a partir de 4t d'Infantil, Primària i Secundària per al curs 2020-2021.

Gràcies!

COM TRAMITAR LES SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ AL 2N CICLE D'INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO?

La sol·licitud de plaça per a infantil, primària i secundària per al curs 2020/21 es farà de manera telemàtica.

 

COM ACCEDIR AL TRÀMIT TELEMÀTIC?

Per fer la sol·licitud, el Servei d’Escolarització de Conselleria ha activat  una pàgina, podeu pitjar AQUÍ i accedireu directament. Heu d'anar al final  i triar el mode d'identificació (clave, usuari gestib o anònim). Després es tracta d'omplir el formulari i seguir les instruccions.

Una vegada fet el tràmit, aquest s’enviarà de forma automàtica al centre triat en primer lloc.

Si necessitau informació sobre les dues primeres opcions, AQUÍ trobareu les indicacions que ha publicat Conselleria.

 

REQUISITS D’ACCÉS AL TRÀMIT TELEMÀTIC

Per poder fer aquest tràmit telemàtic, serà necessari autentificar la identitat mitjançant aquests sistemes:

- codi d’usuari de GESTIB o usuari CAIB

- sistema d’identitat electrònica per a les administracions CL@VE

- combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de l’usuari

Qualsevol dels tres sistemes és vàlid.

Si us decidiu per un dels dos primers mètodes i no disposau dels usuaris o les claus corresponents, podeu consultar AQUESTA PÀGINA i us informa de com activar-los.

 

SI TENIU DUBTES O DIFICULTATS PER FER ELS TRÀMITS TELEMÀTICS

Us podrem ajudar! Cridau al telèfon 971582223 o enviau un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Atendrem les vostes consultes personalment per fer més àgil el procés.

A mesura que el desconfinament ho permeti, podrem ajudar-vos de manera presencial. Per això, caldrà demanar cita prèvia i acomplir amb les mesures de seguretat establertes.

COM PRESENTAR LA DOCUMENTACIÓ PERTINENT?

La documentació que s’hagi de presentar relativa al procés d’admissió s’ha d’entregar a l’escola en el moment de signar la matrícula (podeu consultar dades al calendari d’aquesta mateixa pàgina). Tot i això, us podem demanar en qualsevol moment del procés que ens la faceu arribar.

Teniu en compte que la sol·licitud telemàtica contindrà dues declaracions responsables. Una farà referència a la veracitat de totes les circumstàncies que al·legueu per tenir en compte a l’hora de la baremació. L’altra es referirà al vistiplau del tràmit per part de l’altre progenitor o tutor del menor.

La no presentació d’aquesta documentació, podria suposar la pèrdua de plaça i quedaria en mans de l’oficina d'escolarització l’adjudicació d’una plaça d’ofici.

En tot cas, teniu en compte que heu de demanar cita al telèfon 971582223 o a correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

CALENDARI DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ PER AL 2N CICLE D'INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Benvolgudes famílies:

DImarts dia 12 de maig es va fer públic el calendari per sol·licitar plaça als següents cursos:

  • EI: per fer 4t curs (3 anys):  afecta infants nascuts al 2017.
  • Per a la resta de cursos d'educació d'infantil: només si volen canviar de centre o s'incorporen al sistema educatiu
  • EP (Educació Primària), ESO (Educació Secundària) si es vol  canviar de centre

Aquest calendari és el següent:

  • Presentació sol·licitud: d'1 a 12 de juny
  • Publicació llistes provisionals: 30 de juny
  • Reclamacions: 1 a 3 de juliol
  • Llistes definitives: 13 de juliol
  • Matrícula: del 14 al 21 de juliol

A la PÀGINA web D'ESCOLARITZACIÓ podeu trobar més detalls del procés.