Procés d'escolarització

CORREU PER ENVIAR DOCUMENTACIÓ. PROCÉS ADMISSIÓ FORMACIÓ PROFESSIONAL

Benvolgudes famílies:

Si heu fet el tràmit telemàtic per a la sol·licitud d'admissió de Formació Professional  i heu de remetre a l'escola documentació que acrediti alguna circumstància a efectes de baremació, l'heu d'enviar a aquest correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Heu d'indicar a l'assumpte: DOCUMENTACIÓ+NOM DEL CICLE PER AL QUAL SOL·LICITA l'admissió.

Moltes gràcies!

SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ de FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA, GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR CONCERTATS. CURS 2021-2022. CALENDARI

 

Benvolgudes famílies:

Des de dia 1 de juny i fins dia 30 de juny  s'obri la 1ª fase del tràmit telemàtic d'Admissió per a la Formació Professional Bàsica, Grau Mitjà i Grau Superior en la modalitat PRESENCIAL. Aquest procés és per als ensenyaments públics o sostinguts amb fons públics (concertats, com és el nostre cas).

El calendari del procés és aquest:

El procediment per a la sol·licitud d’admissió es durà a terme mitjançant el tràmit telemàtic, al qual es podrà accedir des de la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors: fp.caib.es
Amb motiu de la situació actual provocada per la COVID-19 i per evitar massificacions, el procediment d’admissió serà preferentment telemàtic i únicament es podrà tramitar de manera presencial en casos excepcionals. 

En aquest sentit, es recomana que totes les persones que hagin de fer el tràmit d’admissió estiguin donats d’alta en algun dels dos mètodes d’autenticació per poder-lo fer:


- codi d’usuari de GESTIB o usuari CAIB

- sistema d’identitat electrònica per a les administracions CL@VE

- combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de l’usuari (tràmit no autenticat)

Qualsevol dels tres sistemes és vàlid.

Si us decidiu per un dels dos primers mètodes i no disposau dels usuaris o les claus corresponents, podeu consultar AQUESTA PÀGINA i us informa de com activar-los.

Per a les matrícules d'ensenyaments privats, posau-vos en contacte amb l'escola al mail lledoner@lledoner.com  i us farem arribar la informació addicional personalitzada.

Si teniu cap dubte del procés o necessitau ajuda per dur-lo a terme en qualsevol de les modalitats, privada o concertada, cridau a la secretaria de l'escola a partir de dia 1 de juny (971582223) i us orientarem encantats o us donarem cita per venir a formalitzar el tràmit a la nostra oficina.

Moltes gràcies!

 

COM TRAMITAR LES SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ AL 2N CICLE D'INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO?

La sol·licitud de plaça per a infantil, primària i secundària per al curs 2021/22 es farà preferentment de manera telemàtica. Podeu consultar tota la informació oficial a la PÀGINA WEB D'ESCOLARITZACIÓ.

 

COM ACCEDIR AL TRÀMIT TELEMÀTIC?

Per fer la sol·licitud, el Servei d’Escolarització de Conselleria ha activat  una pàgina, podeu pitjar AQUÍ i accedireu directament. Heu de triar el mode d'identificació (clave, usuari gestib o anònim). Després es tracta d'omplir el formulari i seguir les instruccions.

Una vegada fet el tràmit, aquest s’enviarà de forma automàtica al centre triat en primer lloc.

Si necessitau informació sobre les dues primeres opcions, AQUÍ trobareu les indicacions que ha publicat Conselleria.

 

REQUISITS D’ACCÉS AL TRÀMIT TELEMÀTIC

Per poder fer aquest tràmit telemàtic, serà necessari autentificar la identitat mitjançant aquests sistemes:

- codi d’usuari de GESTIB o usuari CAIB

- sistema d’identitat electrònica per a les administracions CL@VE

- combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de l’usuari (tràmit anònim)

Qualsevol dels tres sistemes és vàlid.

Si  voleu consultar més informació sobre  el sistema Cl@ve i els diferents sistemes d'identificació podeu consultar AQUESTA PÀGINA.

En tot cas, si ho necessitau, el tràmit també es pot dur a terme de manera presencial i amb caràcter excepcional, però caldrà demanar cita prèvia al telèfon 971581211 o bé al correu lledoner@lledoner.com. Recordem també que és imprescindible complir amb les mesures de distanciament individual i col·lectiu, d'higiene i de protecció (ús de mascareta) tal i com estableixen els protocols sanitaris i de prevenció.

 

SI TENIU DUBTES O DIFICULTATS PER FER ELS TRÀMITS TELEMÀTICS

Us podrem ajudar! Cridau al telèfon 971581211, 971582223 o enviau un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Atendrem les vostres consultes personalment per fer més àgil el procés.

 

COM PRESENTAR LA DOCUMENTACIÓ PERTINENT?

Si heu fet el tràmit  amb Cl@ave o usuari CAIB o GestIB (sistema autenticat): només cal presentar documentació que no es pugui consultar telemàticament. Si no heu de presentar cap tipus de documentació que acrediti alguna circumstància que voleu incloure a efectes de baremació, la sol·licitud ja està registrada i no heu de venir a l'escola

Si heu fet el tràmit anònim: Aquest sistema necessita la validació del centre, per aquest motiu heu de demanar cita prèvia per lliurar presencialment la documentació. Una vegada al centre, es recuperarà el tràmit  i s'imprimirà allà mateix el rebut de sol·licitud perquè els pares la pugueu signar i validar el procés. 

CALENDARI DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ PER AL 2N CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Benvolgudes famílies:

Us detallam el calendari per sol·licitar plaça als següents cursos:

  • EI: per fer 4t curs (3 anys):  afecta infants nascuts al 2018.
  • Per a la resta de cursos d'educació d'infantil: només si volen canviar de centre o s'incorporen al sistema educatiu
  • EP (Educació Primària), ESO (Educació Secundària) si es vol  canviar de centre

Aquest calendari és el següent:

  • Presentació sol·licitud: del 3  al 14 de maig
  • Publicació llistes provisionals: 1 de juny
  • Reclamacions: de dia 2 a dia 4 de juny
  • Llistes definitives: 17 de juny
  • Matrícula segon cicle d'educació infantil: del 21 al 28 de juny
  • Matrícula d'educació primària: de dia 24 a dia 30 de juny
  • Matrícula d'educació secundària: de dia 24 juny  a dia 2 de juliol

A la PÀGINA web D'ESCOLARITZACIÓ podeu trobar més detalls del procés.

 

 

COM TRAMITAR LES SOL·LICITUDS DE PLAÇA PER AL PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL PER AL CURS 2021-2022?

Benvolgudes famílies:

Per sol·licitar plaça al primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys) heu de fer ús del tràmit telemàtic preferiblement.

Per al tràmit telemàtic teniu de dia 15  a dia 31 de març per poder-lo realitzar. És IMPORTANT tenir en compte que perquè sigui vàlid el tràmit, una vegada emplenada, heu de guardar la sol·licitud i descarregar el resguard.

Els cursos en els quals es pot demanar plaça són els següents:

Per poder accedir-hi heu de disposar d’usuari de GESTIB o CAIB o heu d’estar enregistrats a Cl@ve. Llavors basta que entreu als següents enllaços:

-Si disposau d'usuari GestIB o CAIB o estau registrats a Cl@ve, podeu accedir a la sol·licitud a través dels enllaços:

Sol·licitud de plaça escolar (català)

Solicitud de plaza escolar (castellano)

Si necessitau informació sobre les dues primeres opcions, AQUÍ trobareu les indicacions que ha publicat Conselleria.

-Si no disposau de cap sistema d'autenticació (gestib o cl@ve), podeu accedir al tràmit amb el vostre DNI o NIE a través dels enllaços (en aquest cas és necessari demanar cita prèvia al centre per signar la sol·licitud al telèfon 971581211 o bé o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.,  indicant cita prèvia primer cicle):

Sol·licitud de plaça escolar (català)

Solicitud de plaza escolar (castellano)

*En qualsevol dels dos casos, comprovau si heu d'aportar alguna documentació al centre per exemple, per justificar alguna circumstància a efectes de baremació. En aquest cas també heu de demanar cita prèvia al centre per lliurar-la.

 

CALENDARI DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DE PRIMER CICLE (DE 0 A 3 ANYS)PER AL CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies:

Dimarts dia 24 de febrer es va publicar  el calendari oficial per a sol·licitar plaça a primer cicle d'Educació Infantil de les escoletes autoritzades i que formam part de la Xarxa Complementària d'escoletes. El calendari del procés d'admissió i matriculació d'alumnes en el primer cicle d'educació infantil és el següent:


a. Presentació de sol·licituds:
Inici: 15 de març de 2021.
Finalització: 31 de març de 2021.


b. Llistes de puntuació provisionals: 14 de maig de 2021.


c. Reclamacions:
Inici: 17 de maig de 2021.
Finalització: 19 de maig de 2021


d. Llistes definitives: 31 de maig de 2021.


e. Matriculació:
Inici: 1 de juny de 2021.
Finalització: 16 de juny de 2021.

Si pitjau AQUEST ENLLAÇ trobareu la  informació publicada per Conselleria d'Educació. Si necessitau fer cap consulta ens podeu trobar al telèfon 971582223 i al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

CONSULTA DE LES LLISTES D'ADMESOS DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies:

A través D'AQUEST ENLLAÇ podeu consultar les llistes d'admesos del procés d'admissió dels cursos  a partir de 4t d'Infantil, Primària i Secundària per al curs 2020-2021. Aquest enllaç és efectiu a partir de dia 13 de juliol.

Gràcies!

CONSULTA DE LES PUNTUACIONS DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ

Benvolgudes famílies:

A través D'AQUEST ENLLAÇ podeu consultar les llistes de puntuació provisionals del procés d'admissió dels cursos  a partir de 4t d'Infantil, Primària i Secundària per al curs 2020-2021.

Gràcies!