Procés d'escolarització

 

SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ de FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA, GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR CONCERTATS.CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies:

Des de dia 17 d'agost i fins dia 7 de setembre s'ha obert el tràmit telemàtic d'Admissió per a la Formació Professional Bàsica, Grau Mitjà i Grau Superior en la modalitat PRESENCIAL. Aquest procés és per als ensenyaments públics o sostinguts amb fons pública (concertats, com és el nostre cas). Hi podeu accedir PITJANT AQUÍ MATEIX. Teniu totes les opcions de matrícula. Recordau que heu de seleccionar MODALITAT PRESENCIAL.
Com dur a terme el tràmit telemàtic? Per poder fer aquest tràmit telemàtic, serà necessari autentificar la identitat mitjançant aquests sistemes:

- codi d’usuari de GESTIB o usuari CAIB

- sistema d’identitat electrònica per a les administracions CL@VE

- combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de l’usuari

Qualsevol dels tres sistemes és vàlid.

Si us decidiu per un dels dos primers mètodes i no disposau dels usuaris o les claus corresponents, podeu consultar AQUESTA PÀGINA i us informa de com activar-los.

Per a les matrícules d'ensenyaments privats, posau-vos en contacte amb l'escola al mail lledoner@lledoner. com  i us farem arribar la informació addicional personalitzada.

Si teniu cap dubte del procés o necessitau ajuda per dur-lo a terme en qualsevol de les modalitats, privada o concertada, cridau a la secretaria de l'escola a partir de dia 1 de setembre (971582223) i us orientarem encantats o us donarem cita per venir a formalitzar el tràmit a la nostra oficina.

Moltes gràcies!

 

CONSULTA DE LES LLISTES D'ADMESOS DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies:

A través D'AQUEST ENLLAÇ podeu consultar les llistes d'admesos del procés d'admissió dels cursos  a partir de 4t d'Infantil, Primària i Secundària per al curs 2020-2021. Aquest enllaç és efectiu a partir de dia 13 de juliol.

Gràcies!

CONSULTA DE LES PUNTUACIONS DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ

Benvolgudes famílies:

A través D'AQUEST ENLLAÇ podeu consultar les llistes de puntuació provisionals del procés d'admissió dels cursos  a partir de 4t d'Infantil, Primària i Secundària per al curs 2020-2021.

Gràcies!

COM TRAMITAR LES SOL·LICITUDS D'ADMISSIÓ AL 2N CICLE D'INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO?

La sol·licitud de plaça per a infantil, primària i secundària per al curs 2020/21 es farà de manera telemàtica.

 

COM ACCEDIR AL TRÀMIT TELEMÀTIC?

Per fer la sol·licitud, el Servei d’Escolarització de Conselleria ha activat  una pàgina, podeu pitjar AQUÍ i accedireu directament. Heu d'anar al final  i triar el mode d'identificació (clave, usuari gestib o anònim). Després es tracta d'omplir el formulari i seguir les instruccions.

Una vegada fet el tràmit, aquest s’enviarà de forma automàtica al centre triat en primer lloc.

 

REQUISITS D’ACCÉS AL TRÀMIT TELEMÀTIC

Per poder fer aquest tràmit telemàtic, serà necessari autentificar la identitat mitjançant aquests sistemes:

- codi d’usuari de GESTIB o usuari CAIB

- sistema d’identitat electrònica per a les administracions CL@VE

- combinació del DNI, NIE o passaport amb el número de mòbil de l’usuari

Qualsevol dels tres sistemes és vàlid.

Si us decidiu per un dels dos primers mètodes i no disposau dels usuaris o les claus corresponents, podeu consultar AQUESTA PÀGINA i us informa de com activar-los.

 

SI TENIU DUBTES O DIFICULTATS PER FER ELS TRÀMITS TELEMÀTICS

Us podrem ajudar! Cridau al telèfon 971582223 o enviau un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Atendrem les vostes consultes personalment per fer més àgil el procés.

A mesura que el desconfinament ho permeti, podrem ajudar-vos de manera presencial. Per això, caldrà demanar cita prèvia i acomplir amb les mesures de seguretat establertes.

COM PRESENTAR LA DOCUMENTACIÓ PERTINENT?

La documentació que s’hagi de presentar relativa al procés d’admissió s’ha d’entregar a l’escola en el moment de signar la matrícula (podeu consultar dades al calendari d’aquesta mateixa pàgina). Tot i això, us podem demanar en qualsevol moment del procés que ens la faceu arribar.

Teniu en compte que la sol·licitud telemàtica contindrà dues declaracions responsables. Una farà referència a la veracitat de totes les circumstàncies que al·legueu per tenir en compte a l’hora de la baremació. L’altra es referirà al vistiplau del tràmit per part de l’altre progenitor o tutor del menor.

La no presentació d’aquesta documentació, podria suposar la pèrdua de plaça i quedaria en mans de l’oficina d'escolarització l’adjudicació d’una plaça d’ofici.

En tot cas, teniu en compte que heu de demanar cita al telèfon 971582223 o a correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

CALENDARI DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ PER AL 2N CICLE D'INFANTIL, PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Benvolgudes famílies:

DImarts dia 12 de maig es va fer públic el calendari per sol·licitar plaça als següents cursos:

 • EI: per fer 4t curs (3 anys):  afecta infants nascuts al 2017.
 • Per a la resta de cursos d'educació d'infantil: només si volen canviar de centre o s'incorporen al sistema educatiu
 • EP (Educació Primària), ESO (Educació Secundària) si es vol  canviar de centre

Aquest calendari és el següent:

 • Presentació sol·licitud: d'1 a 12 de juny
 • Publicació llistes provisionals: 30 de juny
 • Reclamacions: 1 a 3 de juliol
 • Llistes definitives: 13 de juliol
 • Matrícula: del 14 al 21 de juliol

A la PÀGINA web D'ESCOLARITZACIÓ podeu trobar més detalls del procés.

 

 

COM TRAMITAR LES SOL·LICITUDS PER AL PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL?

Benvolgudes famílies:

Per sol·licitar plaça al primer cicle d’educació infantil (0 a 3 anys) heu de fer ús del tràmit telemàtic.

Per poder accedir-hi heu de disposar d’usuari de GESTIB o CAIB o heu d’estar enregistrats a Cl@ve. Llavors basta que entreu als següents enllaços:

Sol·licitud de plaça escolar (català)

Solicitud de plaza escolar (castellano)

Si no teniu actiu cap d’aquests sistemes podeu accedir al tràmit amb el vostre DNI o NIF a través dels enllaços següents:

Sol·licitud de plaça escolar (català)

Solicitud de plaza escolar (castellano)

Si usau aquesta darrera opció serà necessari demanar cita prèvia a l’escola per signar la sol·licitud. Ho podeu fer al telèfon 971582223 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.,  indicant cita prèvia primer cicle

En qualsevol de les dues opcions, comprovau si heu d'aportar alguna documentació a l’escola, per exemple, per justificar alguna circumstància a efectes de baremació. En aquest cas també ens heu de demanar cita prèvia per lliurar-la.

Si teniu cap dubte sobre el procés, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 971582223 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us oferirem l’assessorament que necessiteu.

 

COM RECUPERAR CLAU DE GESTIB O CL@VE?

Benvolgudes famílies:

El procés d'admissió d'alumnes s'ha de fer telemàticament a conseqüència de la situació de l'estat d'alarma.

Es pot fer a través d'usurari de GESTIB, amb registre CL@VE o només amb el DNI/NIF. Si necessitau informació sobre les dues primeres opcions, AQUÍ trobareu les indicacions que ha publicat Conselleria.

CALENDARI DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DE PRIMER CICLE (DE 0 A 3 ANYS)

Benvolgudes famílies:

Dimarts dia 12 de maig es va publicar  el calendari oficial per a sol·licitar plaça a primer cicle d'Educació Infantil de les escoletes autoritzades i que formam part de la Xarxa Complementària d'escoletes. El calendari és el següent:

 • Presentació sol·licitud: del 14 de maig al 5 de juny
 • Sorteig lletra desempat: 15 de juny
 • Publicació llistes provisionals: 18 de juny
 • Reclamacions: 19 al 23 de juny
 • Llistes definitives: 3 de juliol
 • Matrícula de 1r cicle d’EI: del 6 al 17 de juliol

Si pitjau AQUEST ENLLAÇ trobareu la  informació publicada per Conselleria d'Educació. Si necessitau fer cap consulta ens podeu trobar al telèfon 971582223 i al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..