Circulars

INFORMACIÓ SOBRE EL LLISTAT DE LLIBRES de TEXT PER AL CURS 2020/2021

Benvolgudes famílies:

Ens posam en contacte amb vosaltres per recordar-vos que durant el mes de juliol, agost i setembre estaran a la venda els llibres de text i de lectura de l'alumnat per al proper curs. Els dies que s'han marcat són els següents:

  • 21, 22 i 23 de juliol de le 8 a les 14 hores.
  • 31 d'agost i 1 de setembre de les 9h a les 13 h i de les 17h a les 20 h.
  • 2 de setembre: de les 8h a les 14 h.

Us recordam que es podran fer els pagaments amb targera de crèdit o amb efectiu, segons les necessitats de cada família.

Per consultar el llistat oficial dels llibres de text, basta que pitgeu en els següents enllaços:

- 4T INFANTIL

-5È INFANTL

6È INFANTIL

- 1R PRIMÀRIA

-2N PRIMÀRIA

-3R PRIMÀRIA

-4T PRIMÀRIA

-5È PRIMÀRIA

-6È PRIMÀRIA

-1R D'ESO

-2N D'ESO

-3R D'ESO

-4T D'ESO

SI teniu  cap dubte, podem parlar telefònicament al 971582223 o bé us podem ajudar a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Moltes gràcies

 

 

 

INFORMACIÓ SOBRE LA FASE 3. Activitats educatives presencials

Benvolgudes famílies:

Ens posam en contacte amb vosaltres per donar-vos a conèixer alguns aspectes del Protocol per a la fase 3 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris, que es troba a la Resolució del Conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 4 de juny.

A partir d’aquestes instruccions, s’autoritza a les escoles a dur a terme activitats educatives presencials en un horari de 9 a 13h del matí, en el nostre cas. Tot i això, les classes continuaran realitzant-se de manera telemàtica i se seguiran fent les propostes de treball en els contextos habituals.

Què són i com es poden demanar? Aquestes activitats presencials seran tutories d'orientació o de matèria i activitats de reforç per a l'alumnat a partir de 2n cicle d’educació infantil, o bé tutories d’orientació i suport per a l’alumnat amb necessitats educatives. Seran sempre amb CITA PRÈVIA i tindran una durada màxima d’una hora, de manera general. Per sol·licitar-les, us heu de posar en contacte amb els tutors o tutores de grup o els especialistes de cada etapa per les vies habituals (telèfon, missatgeria, correu electrònic, etc.) i ells gestionaran les peticions a partir del següent horari que tenen assignat segons l’etapa educativa:

Setmana de 8 a 12 de juny

DIMARTS 9

DIMECRES 10

DIJOUS 11

DIVENDRES 12

9 a 11

1r primària

1r d’ESO

4t infantil

2n primària

4t primària

2n d’ESO

Grau Mitjà

5è infantil

3r primària

5è primària

3r d’ESO

Grau Superior

6è infantil

6è primària

4t d’ESO

11 a 13

1r primària

1r d’ESO

4t infantil

2n primària

4t primària

2n d’ESO

Grau Mitjà

5è infantil

3r primària

5è primària

3r d’ESO

Grau Superior

6è primària

6è primària

4t d’ESO

 

Setmana de 5 a 19 de juny

DILLUNS 15

DIMARTS 16

DIMECRES 17

DIJOUS 18

9 a 11

4t infantil

6è primària

1r d’ESO

 

1r primària

5è primària

2n d’ESO

Grau Mitjà

5è infantil

2n primària

4t primària

3r d’ESO

Grau Superior

6è infantil

3r primària

4t d’ESO

11 a 13

4t infantil

6è primària

1r d’ESO

1r primària

5è primària

2n d’ESO

Grau Mitjà

5è infantil

2n primària

4t primària

3r d’ESO

Grau Superior

6è infantil

3r primària

4t d’ESO

 

On es duran a terme aquestes tutories? Es duran a terme a cada un dels edificis corresponents a cada etapa: infantil a l’escoleta, primària a l’edifici del carrer Zavellà i secundària i formació professional a l’edifici del carrer Bartomeu Amengual.

Com s’ha d’accedir als edificis? A l’escoleta i a primària, per la porta principal habitual. A secundària pel primer portal d’accés de l’alumnat.

A l’edifici de primària i secundària, els pares i mares no poden accedir al recinte escolar i hauran d’esperar fora per motius de seguretat.

A l’edifici d’infantil, les famílies hauran de seguir les instruccions que donin les tutores en tot moment i respectar les mesures de distanciament.

Quines mesures de protecció i d’higiene s’han de tenir en compte? Les mesures vigents s’han de complir dins l’escola. L’alumnat que assisteixi a l’escola ha de portar mascareta (a partir de 6 anys). Si no fos així, se n’hi subministrarà una a l’entrada de l’escola. Cada aula disposarà de gel o solució hidroalcohòlica per netejar-se les mans abans d’entrar i a la sortida.

Per motius de seguretat, quan els alumnes acabin la tutoria no podran quedar a l’escola, ni als passadissos ni pels patis. Si els heu de recollir, pregam que respecteu els horaris acordats amb el tutor o tutora i sigueu puntuals tant a l’entrada com a la sortida de la tutoria.

Com es pot recollir el material escolar que ha quedat dins les aules? A partir de dia 22 de juny, quan es preveu l’entrada a la fase 4 de la desescalada, s’establiran unes tutories per a l’entrega de notes presencials en grups petits. S’aprofitaran per fer un petit acomiadament, per lliurar aquest material i per desitjar-nos un estiu tranquil i merescut. Us farem arribar tota la informació tan prest com la normativa ens ho permeti.

Ja per acabar, us recordam que podeu contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta que vulgueu fer a través del correu electrònic de l’escola Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al telèfon 971582223, a través de la pàgina web i de les diferents xarxes socials Instagram i Facebook.

Us estam molt agraïts per tota la col·laboració i la comprensió que heu tingut en aquests temps confusos i incerts. Esperem que, tard o d’hora, tot pugui reprendre la normalitat que tots enyoram.

Felanitx, 8 de juny de 2020