La Cooperativa d’Ensenyament Es Lledoner engega la iniciativa Suma Kilòmetres Solidàris, una activitat quefomenta la salut, la solidaritat, l’educació, l’esport inclusiu, la igualtat i l’interès per la comunitat a través d’una Cursa Virtual .

La Cursa és multiesportiva i serà del 18 al 20 de juny de 2021 i destinarà tots els seus beneficis a les ONG Malària 40 i la Fundació Vicente Ferrer.

És una cursa solidària per a realitzar individualment, en família, en grup… amb l’objectiu de recaptar fons per aquestes ONG’s que els destinaran a menjadors socials i a la construcció d’una escola i a la compra de bicicletes perquè els alumnes de les zones rurals més necessitades. 

Es podrà fer qualsevol tipus d’activitat física. Des de l’organització de la cursa es proposaran també activitats per poder gaudir i sumar quilòmetres (publicades prèviament al programa d’activitats). Es proporcionaran unes taules d’equivalències per traduir l’activitat física duita a terme en quilòmetres.

Del 18 al 20 de juny et demanarem que al teu compte personal de xarxes socials (Instagram, Twitter, TikTok, facebook,…) comparteixis una foto practicant esport amb el dorsal visible i amb el hastag #cursasalutis2021 i etiquetant la nostra xarxa social @jornadesmultiesportives. A continuació teniu una taula amb les diverses modalitats amb què podeu participar i els kilòmetres que corresponen a cada activitat:

Durant els dies de la cursa podeu entrar a www.lledoner.com on trobareu un formulari per omplir els quilòmetres que heu fet cada dia i podreu penjar també una fotografia.

Les inscripcions s’han de realitzar online, del 10 de juny fins al 20 de juny (darrer dia de cursa) clicant a un dels dos enllaços que apareixen més a baix.

Hi ha 2 modalitats d’inscripció:

  • Inscripció general (donatiu mínim de 2€) (Inclou dorsal en format PDF descarregable)
  • Inscripció per equips (donatiu aproximat de 50€). Ets un equip, una classe o un grup d’amics i et vols inscriure com a grup? aquesta és la teva inscripció. (Inclou dorsal en format PDF descarregable)

Un cop feta la inscripció rebràs per correu electrònic un dorsal en format PDF on hi hauràs d’escriure el teu número de participant. El número de participant és el número de comanda que apareix al mateix correu.

Un cop acabada la cursa, i amb el número de dorsal, els participants obtindran el seu diploma de participació. A més, els participants entraran a formar part de diferents sortejos al llarg dels dies de cursa, amb diferents premis. Totes aquestes informacions s’aniran publicant a la web de la cursa diàriament.