Com a escola entenem que el nostre professorat s’ha de formar de manera contínua per tal de poder atendre a totes les necessitats del nostre alumnat, així com adaptar-nos als canvis de la societat. Ens hem proposat millorar sobre tot dins l’àmbit de les noves tecnologies, engrescar als nostres alumnes amb estratègies innovadores i lúdiques i no deixar de banda alumnat amb necessitats educatives específiques. 

L’any 2018 la nostra escola va ser seleccionada per participar en el programa Erasmus+KA1. Es tracta d’un projecte finançat amb els fons europeus i que té com a objectiu millorar la formació dels docents i internacionalitzar els centres escolars. Es van presentar un total de 782 sol·licituds a nivell nacional i el nostre projecte, nomenat Des de la col·laboració cap a la innovació, va ser seleccionat juntament amb 437 propostes, només 10 d’elles de Balears.

Darreres novetats

JOB SHADOWING A GÈNOVA

Avui hem començat el nostre aprenentatge per observació a l’escola...

PORTUGAL

DIA 1 Ben prest, les dues professores Joana Maria i...

STOCKHOLM

Day 1 Passades les dues del matí els professors de...

Informacions d'interès
Llistat definitiu de professors sel·leccionats. Curs 2023-2024
Llistat definitiu de la baremació d’alumnes per a les mobilitats FCT
Convocatoria de mobilitats d’alumnes per al curs 2023-2024
Convocatòria de mobilitats pels professors aspirants curs 2023-2024
    Let's grow together

    El proyecto “Let’s Grow Together” está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de la página web es responsabilidad exclusiva de la Cooperativa d’Ensenyament Es Lledoner y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.