Com a escola entenem que el nostre professorat s’ha de formar de manera contínua per tal de poder atendre a totes les necessitats del nostre alumnat, així com adaptar-nos als canvis de la societat. Ens hem proposat millorar sobre tot dins l’àmbit de les noves tecnologies, engrescar als nostres alumnes amb estratègies innovadores i lúdiques i no deixar de banda alumnat amb necessitats educatives específiques. 

La nostra escola forma part del programa Erasmus+ des de l’any 2018 quan es va seleccionar el nostre primer projecte KA1 “Des de la col·laboració cap a la innovació”. L’any 2019 ens vàrem poder estrenar com a socis del projecte KA2 “Healthy lifestyle and nutrition” amb el nostre soci holandès Montessori College de Nijmegen. L’any 2020 se’ns va aprovar un altre projecte KA1 “La carretera I-3: Un camí cap a una escola innovadora, inspiradora i inclusiva”.  Finalment, l’any 2021 ens vàrem convertir en centre acreditat amb el projecte “Let’s grow together” que ens permet comptar amb el finançament de fons europeus per projectes educatius fins l’any 2027.

Darreres novetats

JOB SHADOWING A GÈNOVA

Avui hem començat el nostre aprenentatge per observació a l’escola...

PORTUGAL

DIA 1 Ben prest, les dues professores Joana Maria i...

STOCKHOLM

Day 1 Passades les dues del matí els professors de...

Informacions d'interès
Fitxa de presentació Erasmus+
Criteries de selecció de candidats ESO a la mobilitat Erasmus+ 2024
Llistat de puntuacions de candidats de secundària a la mobilitat Erasmus+
Criteris de selecció de candidats de secundària a la mobilitat Erasmus+
Criteris de selecció de candidats de primària a la mobilitat Erasmus+
Let's grow together

El proyecto “Let’s Grow Together” está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de la página web es responsabilidad exclusiva de la Cooperativa d’Ensenyament Es Lledoner y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.