LES NOTES DEL SEGON TRIMESTRE

Benvolguda família,

Ens trobam en una situació complicada i no tenim manera de fer-vos arribar el butlletí de qualificacions corresponent al segon trimestre en paper.  És per això que el tutor o la tutora del curs us enviarà les notes per correu electrònic. 

A més d’aquesta opció, us volem oferir la possibilitat de consultar-lo a través del GESTIB, el programa de gestió de la Conselleria d’Educació.

Per poder rebre el butlletí de qualificacions mitjançant el Gestib és necessari que el pare, mare o tutor legal de l’alumne disposi d’un compte d’usuari. Si voleu que us generem un compte d’usuari des de l’escola, el podeu sol·licitar per correu electrònic a l’adreça lledoner@lledoner.com  fins a dia 4 d’abril.  En aquest  correu heu d’especificar:

  • les vostres dades personals
  • el nom d’un dels vostres fills/es
  • el curs en què es troba actualment. 
  • El mateix compte d’usuari us servirà per rebre els butlletins de qualificacions de tots els vostres fills/es.

Un cop s’hagi generat el compte, entre el 4 i el 8 d’abril, rebreu un SMS al mòbil amb el vostre nom d’usuari i una contrasenya provisional que té una validesa de 24 hores. Amb aquest missatge també us arribarà un enllaç que us remetrà al Gestib. Heu  d’entrar-hi amb el vostre nom d’usuari i la contrasenya provisional i seguir les indicacions. Aquesta passa és molt important per poder accedir al butlletí del vostre fill/a.

Us adjuntam un manual amb instruccions de com canviar la contrasenya i  obtenir el butlletí de qualificacions dels vostres fills mitjançant el Gestib. Previsiblement podreu obtenir el butlletí de notes de la 2a avaluació dels vostres fills a partir del 8 d’abril.

Davant qualsevol dubte restam a la vostra disposició en el correu electrònic lledoner@lledoner.com  

Moltes gràcies!