TOT ANIRÀ BÉ!

Benvolgudes famílies, benvolgut alumnat:

Aquests dies estam sota una situació gens normal per culpa de l’emergència sanitària generada per la Covid-19. Com ja sabeu, les classes presencials s’han suspès i no tornaran a començar, com a mínim, fins al pròxim 30 de març. A més, gran part de la ciutadania es veu obligada a quedar confinada a casa durant aquests dies. És per això que volem donar-vos molts d’ànims, tant als que heu de quedar a casa com els que heu d’anar a treballar, sabent el perill que això implica.

Malgrat aquesta sensació en què sembla que el món s’atura, nosaltres tenim clar que hem de seguir endavant de la millor manera possible amb l’educació del nostre alumnat. Per això, pares, mares, alumnat i professorat, tots junts, hem de fer l’esforç que calgui per minimitzar l’impacte que aquestes mesures puguin tenir sobre els seus estudis. Malgrat sembli complicat, hem d’avançar amb els continguts planificats i fer possible la continuïtat del curs, costi el que costi.
Avui en dia hi ha instruments informàtics que ens permeten dur a terme aquesta tasca. Malgrat això, no ens aturarem de cercar i investigar noves eines que facilitin l’aprenentatge de l’alumnat en les circumstàncies en què ens trobem.
Com a cooperativa d’ensenyament us enviam molta força, paciència i esperem veure-us ben aviat per la nostra escola, l’escola de tots.