I CONCURS INTERCOOPERATIU D’ORATÒRIA

a està tot a punt! Les cooperatives Es Lledoner, Son Verí Nou, col·legi CiDE i Aula Balear participam avui dia 30 de març al I Concurs intercooperatiu digital d’Oratòria i Persuasió. És una experiència molt enriquidora per als alumnes i per a les cooperatives d’ensenyament i ens permet crear vincles col·laboratius molt positius.

Aquest concurs el pot veure tothom. HI podreu accedir a través dels següents enllaços que podreu compartir amb tothom que trobeu:

Hi ha 14 participants inscrits a la categoria de Català / Castellà i 11 a la categoria d’Anglès. De cada categoria sortirà un 1r i un 2n premi, que guanyaran un curs d’oratòria amb l’empresa Clave Consulting, que és una empresa especialitzada en oratòria i debat amb molts d’anys d’experiència. El premi l’han patrocinat UCTAIB i CAJAMAR.

Us hi esperam!