PROPOSTA DE TASQUES FINS DIA 8 D’ABRIL

PROPOSTA DE TASQUES FINS DIA 8 D’ABRIL

Benvolgudes famílies!

Un dia més és un dia menys que resta per retrobar-nos. Mentrestant, els mestres i les mestres us hem preparat un poc de feina perquè pugueu anar fent a casa, amb tota tranquil·litat i sense nervis!

Com podeu tenir accés a aquesta tasca? Molt senzill. Basta que pitgeu a l’etapa que us interessi i l’enllaç us remetrà als documents en pdf que us podreu descarregar a qualsevol dispositiu.

Us ho explicam detalladament:

INFANTIL

– Per als cursos d’infantil, si pitjau damunt el nom de cada curs accedireu als fulls de tasques. Una vegada que els tingueu, podreu baixar les indicacions i planificar-vos com trobeu:

PRIMÀRIA

– Per als cursos de primer i fins a sisè, podeu pitjar damunt el nom de cada curs i entrareu en una carpeta on hi ha diferents materials. Primer de tot, trobareu les graelles de feina on hi ha les propostes de tasques i els enllaços d’algunes àrees.

Veureu també que hi ha carpetes extres on trobareu algunes fitxes que us proposen els mestres. Tot està assenyalat amb el nom del curs.

SECUNDÀRIA

– Per a tots els cursos de secundària, si PITJAU AQUÍ us podreu descarregar la tasca de cada curs (heu d’anar cercant) i tenir en compte que la majoria d’elles són indicacions que remeten al CLASSROOM.

FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA.

– Per a tots els cursos de formació professional bàsica si PITJAU AQUÍ us podreu descarregar la tasca de cada curs (heu d’anar cercant) i tenir en compte que la majoria d’elles són indicacions que remeten al CLASSROOM.

FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ I DE GRAU SUPERIOR

– Per a tots els cursos de formació professional de grau mitjà i de grau superior si PITJAU AQUÍ us podreu descarregar la tasca de cada curs (heu d’anar cercant) i seguir les indicacions

Si teniu cap dubte, podeu enviar una nota a través d’aquesta mateixa pàgina o al correu de l’escola lledoner@lledoner.com i us atendrem tot d’una.

Moltes gràcies i molts d’ànims a tothom!