NOU FORMAT DE LA FESTA DE PRIMAVERA

Festa de primavera internacional

Durant aquest darrer trimestre hem continuat amb les feines relacionades amb el nostre projecte “Desde la Colaboración hacia la Innovación” d’Erasmus+. Amb l’ajuda de l’APIMA s’ha muntat un nou format de la nostra tradicional Festa de Primavera, enguany amb temàtica internacional.

Els visitants de la festa varen poder participar en tallers com a: fer i col·locar banderes dels països europeus en un mapa gegant, jugar a “Memory” amb tòpics relacionats amb diferents parts del món, dibuixar la vestimenta típica o aturar-se a la paradeta Erasmus+ on els alumnes de l’ESO havien preparat jocs de taula amb temàtica europea.

Al mateix temps es va inaugurar un nou mural europeu a l’entrada de l’edifici de secundària elaborat per la nostra estimada mestra de plàstica, Maria AntòniaVaquer i els seus alumnes de 2n de PMAR.

Per una altra banda, la festa tenia un “gust internacional” ja que els pares havien portat plats salats i dolços de la seva procedència geogràfica. Els doblersre captats de la venta d’aquest refrecs tan original han estat destinats a la compra d’un desfibril·lador pel centre.

Per acabar la festa, els alumnes d’ESO varen preparar la tradicional desfilada de moda, que aquesta vegada també duia el segell internacional. Així vàrem poder visitar llocs com a Marroc, Hawai, Alemanya, Japó, Àfrica, Mèxic o la nostra estimada Mallorca.

Va ser un dia molt divertit i amb molta participació per part del nostre alumnat i
les famílies!