PRIMER DIA RADIO PODCASTING

Després del primer dia de viatge, a la fi hem pogut començar el curs. En aquesta ocasió ho hem fet amb “Europass Teacher Academy”, que ens han adequat un curs de radio a l’escola per nosaltres dos; sí sí, per nosaltres dos, ho heu entès bé. És un goig assistir a un curs com qui va a un sastre per fer-se una camisa a mida. El nostre formador Lorenzo ha començat introduïnt el curs i presentant-se amb les típiques dinàmiques de grup per rompre el gel, que com podeu imaginar, ha fet via a fondre’s. 


El curs en sí, ha començat amb una visió global de la planificació d’un projecte dins l’aula. El formador, economista expert en el món de la moda durant més de 20 anys, ha enfocat l’introducció com ho faria un “coach” a una empresa. L’implicació de l’alumnat en fer el treball, la preparació, la coordinació de qualsevol projecte és necessària per poder obtenir els resultats esperats. Per això, poc a poc, ens ha anat conduïnt cap a diferents formes d’organitzar les aules i els grups de treball, segons les característiques i possibilitats de cada un d’ells. Hem vist possibilitats diferents d’arrancar, amb eines que ja coneixíem però els hem vist aplicades d’altres formes que no havíem imaginat. 

Per demà ens espera la part més aplicada. Molt amablement el formador ens ha demanat el que  ens interessava més a nosaltres i així demà enfocarem el dia a treballar la part més pràctica d’el·laborar el nostre primer Podcast.