SUMA KILÒMETRES PER A LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Les cooperatives d’ensenyament de la UCTAIB i la Fundació Vicente Ferrer engegam una iniciativa sense precedents que fomenta la salut, la solidaritat, l’educació, l’esport inclusiu, la igualtat i l’interès per la comunitat a través d’una Cursa Virtual que entre els dies 6 i 10 de maig amb la finalitat d’anar sumant quilòmetres fins a completar la distància que separa les Illes Balears del Sud de l’Índia, un total de 9.658 quilòmetres. L’objectiu és recaptar doblers per construir una Escola Comunitària a Kokkanti (sud de l’Índia) i 60 bicicletes perquè nins i nines puguin anar a l’escola.

Entre tots, sumam esforços! Si us animau, basta que CLIQUEU AQUÍ i  accedireu directament a la pàgina d’UCTAIB on grobareu totes les instruccions.

Plegats ho aconseguirem!