DIA 2 (RADIO PODCASTING)

Avui a la fi hem començat a gravar el nostre primer podcast! Això sí, abans d’arribar a gravar hi ha un procès ben complex que ens ha explicat el nostre súper coach Lorenzo.

La primera passa és un brainstorming…us pensàveu que brainstorming és una simple pluja d’idees? Nosaltres també però gràcies a en Lorenzo i la seva trajectòria professional dins el món empresarial, hem descobert tota una sèrie de diferents tipus de “brainstorming” que ens han encantat. El nostre preferit és el “Reverse brainstorming”; consisteix en agafar una idea/problema i imaginar tots els possibles escenaris de com aquest problema podria anar a pitjor. Un exemple de la nostra classe: el nostre problema/ tasca era gravar un podcast, cercant escenaris negatius ens hem proposat haver de fer el podcast en italià, en un lloc sense aire acondicionat al ple de sol, tenir només un dia per acabar… després es torna a enfocar el problema sense tots aquests escenaris catastròfics i “voilà”, de sobte el problema no sembla tan “problemàtic”.

La segona passa consisteix en fer una recerca sobre el tema que s’ha triat pel podcast i seguidament s’elabora un “storyboard” que seria una cosa molt semblant a un guió però més detallat i amb molta informaciò tècnica relacionada amb el sistema de gravació escena a escena. 

Finalment, esteiem preparats per gravar. El nostre primer podcast s’anomena “Ciao Firenze” i esperam que prest el podrem compartir amb vosaltres a la plana web de la nostra escola. No obstant, hem de confessar que avui hem necessitat 90 minuts per fer 30 segons (!!!!!!) del nostre podcast. Stay tuned… segur que prest arribarà.