DIA 3 RADIO PODCAST

Avui a Italia també es cel·lebra Sant Joan!! 

Per no perdre la costum dels darrers dies, hem tornat a l’acadèmia a seguir amb el curs. Però avui, el nostre formador Lorenzo ja no hi era, i hem començat a fer els deures que ens va deixar preparats. No us podeu imaginar el que costa fer la feina ben feta per elaborar un Podcast. Inicialment, vam crear un mapa conceptual amb tot el que ens agradaria parlar; després hem creat una storyboard, escena a escena, com si fos preparar una pel·lícula però sense imatges: -Na Katerina llegirà aquest test… i quan digui la paraula “bou” sonarà un efecte de Muuuu. -En Pere farà l’acudit, i com que ningú riurà, posarem gent rient (jajajajaja). Però clar, hem de cercar els efectes, descarregar-los, tallar-los, editar-los, exportar-los, uff…. Organització per favor!!!


A part del text que llegirem al podcast, també necessitam que cada escena ens apunti què farem amb les cançons: fade in, fade out, crossfade, auto-Duck, …. Per primer cop en la història, en Pere ha conegut més paraules en anglès que na Katerina!!!! (ara vendria un efecte de mamballetes)

Idò sí, tot el matí organitzant les escenes, descarregant i editant les cançons i efectes de sò pel podcast, gravant les intervencions per separat, i començant a col·locar cada arxiu al seu lloc per demà poder continuar (i acabar) amb el nostre primer Podcast professional.

Aquí el podeu escoltar: