LLISTA D’ADMESOS D’FPB BÀSICA, GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR

Benvolgudes famílies:

Avui han sortit les llistes d’admesos de Formació Professional Bàsica, Grau Mijtà i Grau Superior. SI voleu fer les consultes online a la pàgina de Formació Professional de la Conselleria, podeu entrar A AQUEST ENLLAÇ i accedireu a la vostra sol·licitud. 

Si teniu algun problema, també podeu fer les consultes al pdf que hem habilitat per a les peticions de la nostra escola. Hi podeu accedir pitjant en el nom dels estudis del següent llistat:

Us recordam que l’alumnat admès ha de confirmar la matrícula els dies 20, 21 i 22 de juliol. Haureu rebut un correu amb el formulari corresponent per fer el tràmit i evitar el desplaçament al centre.  Segons la normativa, fora d’aquest període es perd la plaça i s’assignarà a altres sol·licituds.

Si us heu quedat fora de plaça per al grau mitjà i voleu optar a un ensenyament d’aquesta especialitat de caràcter privat, s’ha organitzat una reunió informativa. Si voleu més dades, us podeu adreçar al correu electrònic lledoner@lledoner.com i us oferirem tots els detalls.

Per a qualsevol consulta, dubte o aclariment, el telèfon de secretaria és  971582223 de les 9 del matí i fins les 14h.

Moltes gràcies!