TEACHING IN THE NETHERLANDS DAY 1

Dins el programa Erasmus+, el nostre professor Pere Barceló participa a una estada de professorat a l’escola Montesori de Nijmegen. Aquesta escola és la que el nostre centre duu a terme l’intercanvi ja fa anys i per això ha aprofitat l’avinantesa i el coneixement de l’escola per dur a terme aquesta activitat. 

El primer dia, després de setmanes de preparació amb els profesors Tom Thorpe i Maarten Stassen, en Pere va fer una classe d’introducció a la genètica, amb una breu demostració de com extreure ADN d’un plàtan. Els alumnes formaven part del programa Àgora, que son alumnes que per diverses raons tenen dificultats per seguir el programa d’ensenyament natural. Aquests, tenen certa llibertat a l’hora d’organitzar els seus estudis per anar avançant més lentament però amb classes més pràctiques. La classe els va encantar i molt més la pràctica d’extracció d’ADN.

Una experiència molt gratificant pel nostre professor i segur que també molt interessant pels alumnes d’Àgora de l’escola Montesori.

Us seguirem informant.